نیم نگاه

زیر نظر م.ح.ش

نیم نگاه

زیر نظر م.ح.ش

پیوندها

۱۱ مطلب در آبان ۱۳۹۱ ثبت شده است

۲۸
آبان
یک مشتری خشنود, رضایتش را به 3 نفر می‌گوید, اما یـک مشتری ناخشنود ۲۰ نفر را باخبر می‌کند.
  • نیم نگاه
۲۸
آبان

محمد حسین شفاهی: بی شک تفکر و تعمق در بیانات مقام معظم رهبری (حفظه الله) از وظایف مدیران و مسولین فرهنگی کشور و چراغی راهی برای شناخت اولویت های کاری است. ایشان در سخنرانی های مختلف هدف از تبلیغات گسترده دشمن را از طرفی بزرگنمایی ضعف ها و از طرف دیگر کو چک نمایی و تحقیر نقاط قوت دانسته اند و اذعان داشتند " آن چیزى که ما اقرار میکنیم که اینها در آن قوى هستند، قدرت تبلیغاتى و قدرت رسانه‌اى و وانمود کردن مطالبى است که میخواهند وانمود شود." و یا در جای دیگر می فرمایند " دشمنانى که جبهه‌اى را در مقابل کشور ما، ملت ما، انقلاب ما تشکیل دادند، سعى میکنند واقعیت‌سازى کنند، واقعیت‌نمائى کنند، یک چیزهائى را به عنوان واقعیتهاى مسلّم در نظر ما جلوه‌گر کنند؛ در حالى که واقعیتها آنها نیست. باید مواظب باشیم درگیر و دچار واقعیت‌سازى‌هاى خلاف واقع نشویم."

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ برای آن که بتوانیم به تعبیر رهبری از لغزشگاه های موجود عبور کنیم باید شناخت درستی از واقعیت ها داشته باشیم و بتوانیم آن را به شیوه مطلوب مطرح نماییم. 

در متن زیر به بخشی از واقعیت های موجود از نگاه رهبر فرزانه انقلاب که در دیدار با کارگزاران نظام مطرح کرده اند، اشاره می کنیم.
 
عدم تاثیر از بزرگنمایی تحریم ها
وجود فشار و تهدید هایی که توسط چند کشور گرفته است و آنها سعی دارند با قدرت رسانه ایشان خود را "جامعه جهانی" معرفی کنند، در حالی که اینطور نیست.

حقوق بشر بهانه ای برای زور آزمایی
زورآزمایی که با عنوان تحریم و تهدید از آن یاد می شود به هیچ وجه به خاطر مسئله هسته ای یا مسئله حقوق بشر نیست. پرونده ی چند کشوری که در مقابل جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته اند پرونده سیاهی است. به عنوان مثال می توان به شصت سال نسل‌کشى در فلسطین دادن سلاح اتمى به دولت غاصب صهیونیستى دادن سلاح شیمیائى به کسى مثل صدام و کارهائى از قبیل آنچه که در ابوغریب و گوانتانامو و افغانستان و عراق و نقاط دیگرى از دنیا به وسیله‌ى آمریکائى‌ها، به وسیله‌ى غربى‌ها، به وسیله‌ى انگلیس اتفاق افتاده است، اشاره کرد.

استقلال و آزادی دلیل اصلی دشمنی ها
مخالفت آنها به خاطر اصل انقلاب و اصل تشکیل نظام اسلامی است در واقع آنها از امکانات این کشور در پیشبرد مقاصد خودشان همه‌ى استفاده‌ها را می کردند، ولى الان از آن محروم شده‌اند. فقط این هم نیست؛ این حرکت موجب شده است که این داعیه و این انگیزه در دنیاى اسلام بیدار شود، که امروز نشانه‌هایش را در شمال آفریقا و در خاورمیانه و در همه‌ى کشورها و ملتها داریم مشاهده می کنیم.

عبور سی و دو ساله نظام از همه ی چالش ها
این چالشهائى که امروز براى جمهورى اسلامى وجود دارد، جدید نیست. امروز جرأت نمیکنند به جمهورى اسلامى نزدیک شوند - این هم بخش دیگرى از واقعیتهاست. یک روزى این جرأت را داشتند، مى‌آمدند، ضربه میزدند، حمله میکردند. جنگ صدام با ما که جنگ یک دولت با ما نبود؛ جنگ بین‌المللى علیه ما بود. نظام جمهورى اسلامى از همه‌ى این دشوارى‌ها و گردنه‌هاى سخت عبور کرده.

پیشرفت در شرایط تهدید
ما در همین شرائط تهدید، پیشرفت کردیم. در طول این سالهاى متمادى، ما در همه‌ى حوزه‌ها جلو رفتیم؛ در حوزه‌ى دانشهاى پیچیده پیشرفت کردیم؛ در حوزه‌ى فناورى‌هاى مورد نیاز کشور پیشرفت کردیم؛ در زمینه‌ى دارو، حمل و نقل، مسکن، آب، راه، کشور پیشرفتهاى برجسته‌اى کرده.

قدرت بیش تر در مقایسه با اول انقلاب
کشور در مواجهه‌ى با چالشها و تهدیدها، در مقایسه‌ى با سالهاى اول انقلاب، بمراتب قوى‌تر شده. امروز ما در مواجهه‌ى با تهدیدها، از روز اول خیلى قوى‌تریم؛ هم اعتماد به نفسمان بیشتر است، هم توکلمان به خدا الحمدللّه کم نیست، هم توانائى‌هاى عینى و موجود و محسوس و ملموس ما بیشتر از گذشته است. قدرتها با همه‌ى توانشان دارند تلاش میکنند، اعتراف میکنند که نمیتوانند پیش بروند؛ نتوانستند کار خودشان را پیش ببرند.

ضعف دشمنان و مشکلات داخلی آنها
در مقابل دشمن ما در طول این سالها ضعیف‌تر شده است. رژیم صهیونیستى بمراتب ضعیف‌تر از بیست سال قبل و سى سال قبل است. بعد از حوادث شمال آفریقا و مسئله‌ى مصر، رژیم صهیونیستى بشدت تضعیف شده است؛ هم از درون دچار مشکل است، هم از بیرون مشکلات بى‌نهایتى دارد آمریکاى امروز هم آمریکاى زمان ریگان نیست؛ اینها بمراتب عقب رفتند. در عراق وضعشان آنجورى شد؛ در افغانستان روزبه‌روز وضعشان بدتر شده است؛ در سیاستهاى خاورمیانه‌اى‌شان شکست خوردند؛ در جنگ سى‌وسه روزه، عاملشان که رژیم صهیونیستى است، شکست خورد؛ در جنگ بیست و دو روزه، عاملشان که رژیم صهیونیستى است، نتوانست در مقابل یک میلیون و اندى انسان بى‌دفاع کارى از پیش ببرد.مریکاى امروز هم آمریکاى زمان ریگان نیست؛ اینها بمراتب عقب رفتند. در عراق وضعشان آنجورى شد؛ در افغانستان روزبه‌روز وضعشان بدتر شده است؛ در سیاستهاى خاورمیانه‌اى‌شان شکست خوردند؛ در جنگ سى‌وسه روزه، عاملشان که رژیم صهیونیستى است، شکست خورد؛ در جنگ بیست و دو روزه، عاملشان که رژیم صهیونیستى است، نتوانست در مقابل یک میلیون و اندى انسان بى‌دفاع کارى از پیش ببرد. آمریکا هم به نحو دیگرى؛ کسرى بودجه‌ى فراوان، قرض فراوان، فشار مردم، حرکت ضد وال‌استریت، حرکت - به قول خودشان - نود و نُه درصدى. اینها حوادث مهمى است. البته وضع اروپا از آمریکا بدتر است؛ چند دولتشان سقوط کردند. الان در چندین کشور اروپائى بى‌ثباتى وجود دارد.

تفاوت مشکلات ما با آنها
مشکلات آنها با مشکلات ما فرق هم میکند. مشکلات اقتصادى و بحران اقتصادى اروپا با مشکلات اقتصادى‌اى که ما احیاناً دچارش میشویم، متفاوت است. مشکلات ما مثل مشکلات یک گروه کوهنورد است که دارد در راهى حرکت میکند. راه سختى است و البته مشکلاتى دارد؛ گاهى آب میخواهند، گاهى غذا میخواهند، گاهى مشکلات دارند، گاهى به یک مانعى برخورد میکنند؛ اما دارند طرف بالا میروند. مشکلات ما از این قبیل است.

افزایش توان جمهوری اسلامی
توان افزایش‌یافته در درون جمهورى اسلامى است. ما کشور قدرتمندى هستیم. ما کشور دارا و توانائى هستیم. از لحاظ منابع، ما در رتبه‌هاى بالاى جهانى هستیم. در بعضى از منابع، رتبه‌ى اوّلیم. در ترکیب نفت و گاز، ما در دنیا اوّلیم. از همه‌ى کشورهائى که داراى نفت هستند یا داراى گاز هستند، مجموع نفت و گاز ما بیشتر است. از لحاظ منابع و معادن اساسى، کشور غناى بالا و فراوانى دارد. از لحاظ نیروى انسانى، ما هفتاد و پنج میلیون نفر جمعیت داریم؛ این جمعیت عامل خیلى مهمى است.

عقب‌نشینى‌ها آنها را گستاخ‌تر و طلبگارتر می کند
در هر برهه‌اى که ما در مقابل جبهه‌ى دشمن انعطاف نشان دادیم و با توجیه‌هائى عقب‌نشینى کردیم - مثلاً یک وقت گفتیم بگذارید بهانه را از دست دشمن بگیریم، یک وقت گفتیم بگذارید سوءظن دشمن را از خودمان زائل کنیم - دشمن مواضع گستاخانه‌ترى علیه ما گرفته . این ها جلو آمدند؛ اینقدر جلو آمدند که من در همین حسینیه گفتم اگر بنا باشد که این روال از سوى آنها ادامه پیدا کند، من خودم وارد قضیه خواهم شد؛ و وارد قضیه شدم؛ ناچار شدیم؛ اینها کار ما نیست. عقب‌نشینى‌ها آنها را گستاخ‌تر کرد، طلبگارتر کرد.

مقاومت رمز پیشرفت
که اگر کشور در مقابل فشارهاى دشمن - از جمله در مقابل همین تحریمها و از این چیزها - مقاومت مدبرانه بکند، نه فقط این حربه کُند خواهد شد، بلکه در آینده هم امکان تکرار چنین چیزهائى دیگر وجود نخواهد داشت؛ چون این یک گذرگاه استجز آمریکا و جز رژیم صهیونیستى، هیچ کس ذى‌نفع از این تحریمها نیست. دیگران را با زور و با فشار و با رودربایستى و با این چیزها وارد میدان کردند. خب، پیداست که زور و فشار و رودربایستى نمیتواند خیلى ادامه پیدا کند - یک مدتى است - شاهدش هم این است که مجبور شدند بیست تا کشور را از همین تحریمهاى نفتى و امثال اینها استثناء کنند! دیگرانى هم که استثناء نشدند، خودشان مایل نیستند، و بیش از آنچه که ما بخواهیم یا همان اندازه که ما میخواهیم، آنها دنبال راه‌حل میگردند. بنابراین بایستى مقاومت کرد.

وضعیت بدر و خیبر
وضعیت بدر و خیبر یعنى تهدید هست، چالش هست، اما بن‌بست نیست. در بدر امکانات کم بود، اما غلبه حاصل شد. امکانات طرف مقابل، چندین برابر؛ شاید در بعضى بخشها، غیرقابل مقایسه‌ى با امکانات جبهه‌ى اسلام بود. در خیبر سختى وجود داشت؛ رفتند مدتها آنجا ماندند؛ مقاومت دشمن شدید بود؛ اما غلبه پیدا کردند. چالش هست؛ اما در قبال چالش، توان و قدرت و استعداد و ظرفیت هم وجود دارد.
 

بعضى وانمود میکنند که آرمان‌گرائى با واقع‌بینى نمیسازد؛ این را ما بشدت رد میکنیم. بسیارى از آرمانهاى جامعه‌ى ما و مطالبه‌ى آنها جزو واقعیتهاى جامعه است. مردم مایلند عزت ملى داشته باشند، مردم مایلند زندگى ایمانمدار و دینمدار داشته باشند، مردم مایلند در امور اداره‌ى کشور و مدیریت کشور سهیم باشند - یعنى مردم‌سالارى - مردم مایلند پیشرفت داشته باشند، استقلال سیاسى و اقتصادى داشته باشند؛ اینها خواسته‌هاى عمومى مردم است. این خواسته‌ها، واقعیتهاى جامعه است؛ این واقعیتها دقیقاً در جهت آرمان‌خواهى است؛ اینها که مسائل تحلیلى و ذهنى نیست، اینها که موهومات نیست، اینها که ذهنیات نیست؛ اینها واقعیاتى است که در جامعه وجود دارد. یک جامعه‌ى زنده و مؤمن دنبال این چیزهاست؛ میخواهد عزت ملى داشته باشد، میخواهد استقلال داشته باشد، میخواهد پیشرفت داشته باشد، میخواهد آبروى بین‌المللى داشته باشد؛ اینها خواسته‌هائى است که مردم دارند؛ اینها در جهت آرمانهاست؛ و این خواستن، جزو واقعیتهاى قطعى جامعه است. بنابراین واقعیات میتواند در خدمت و معطوف به آرمانها باشد. بله، ذکر آرمانها بدون توجه به واقعیتها و بدون ملاحظه‌ى سازوکارهاى معقول و منطقىِ رسیدن به آرمانها، خیال‌پردازى است؛ آرمانها در حد شعار باقى خواهد ماند؛ لیکن وقتى که مسئولان کشور آرمانها را به صورت منطقى و متین دنبال کردند، مردم همراهى کردند، اینجا آنجائى است که واقعیتهاى جامعه با آرمانها هماهنگ میشود. خب، این یک امر اساسى و یک پایه‌ى اساسى براى حرکت کشور است.
 بیانات در دیدار کارگزاران نظام   ۱۳۹۱/۰۵/۰۳

http://www.iusnews.ir/?pageid=167111&%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7...&1391-08-24

  • نیم نگاه
۲۳
آبان

پیامبر فرمود : به من ایمان نیاورده است آن کس که شب سیر بخوابد و همسایه اش گرسنه باشد. به من ایمان نیاورده است آن کس که شب پوشیده بخوابد و همسایه اش برهنه باشد.

. با این حساب به نظر شما جمله ی معروف "این مشکل خودشه" از کجا وارد فرهنگ ایرانی اسلامی ما شد؟ !!××!!

  • نیم نگاه
۱۸
آبان


چقدر غریبی!!!

هنوز از در حرم بیرون نیامده بود که چادرش را برداشت؛ روسریش را شل تر کرد و آهی کشید و گفت: داشتم خفه می شدم.


همینطور که بهش نگاه می کردم، چشمم به کیفش افتاد که شاید 2-3 کیلویی بود خواستم بگویم، ای چادر! چقدر غریبی؛ که صدای تق تق کفش هایش توجه مرا به خودش جلب کرد، کفش هایی با پاشنه های آنچنانی که حتی راه رفتن را به سختی انجام می داد و گفتم: ای چادر! چقدر غریبی .


چقدر غریبی که حاضرند کیف پر از وسایل تباهیشان را ساعت ها بر دوش بکشند، اما وزن کم تو را تحمل نکنند.


ای چادر! چقدر غریبی؛ اگر با کفش های پاشنه بلندشان و .....صد بار زمین بخورند با خنده بلند می شوند اما کافیست یک بار با تو برایشان اتفاقی بیفتد، چقدر سریع کنارت می زنند و برای کنار زدنت فلسفه می بافند و آیه توجیه می کنند.


حجاب، سکوی پرواز زن به سمت آسمان است نمی دانم چرا برخی به زمین عادت کرده اند؟


به نظر شما راه رفتن با کفش های پاشنه بلند و گرفتن کیف سخت تر است یا پوشیدن چادر؟

به نقل از بچه ها

  • نیم نگاه
۱۳
آبان

 آلمان ZDF شبکه تلویزیونی


تا چند لحظه دیگر نظر شما بینندگان عزیز را جلب می کنم به مصاحبه مطبوعاتی با سخنگوی جوانان خشمگین طرفدار {امام} خمینی که چند روز قبل سفارت امریکا در ایران را اشغال کردند.

خبرنگار : « همانطور که می دانید دیپلماتها و کارکنان سفارتخانه های خارجی در هر کشوری مصونیت سیاسی دارند و افرادی که شما آنها را به عنوان جاسوس دستگیر کردید و به گروگان گرفتید هم از این مصونیت مستثنی نبودند. لطفا بفرمایید هدف شما از این عمل مغایر با شئون دیپلماتیک چه بوده است؟


محسن وزوایی ابتدا آیه ای از قرآن را با آهنگی دلنشین قرائت می کند. سپس خیلی روان با زبان انگلیسی جواب خبرنگار را میدهد.

ما هم با قوانین و شئون ما دیپلماتیک دنیا آشنا داریم. در ضمن قوانین دین ما اسلام هم به ما توصیه می کند با میهمانان به درستی برخورد کنیم ،اما متاسفم که بگویم اینجا نه سفارتخانه بود و اینها هم نه کاردار و دیپلمات. شاید برای شما باور کردنی نباشد ، اما بعد از گذشت چند ماه از انقلاب فهمیدیم که سرنخ بسیاری از توطئه ها اینجاست. از جمله درگیریهای کردستان ، گنبد ، بلوچستان و خیابانهای تهران. همین جا توضیح بدم که خط ما از خط دولت آقای بازرگان(دولت وقت ایران) جداستو ما تعدادی دانشجو هستیم که بر حسب وظیفه و برای خشکاندن توطئه آمدیمو سفارت امریکا را اشغال کردیم. شما اگر واقعا دنبال حقیقت هستید این حرفهای من را که سوال همه ایرانیها و مردم آزاده است به دنیا مخابره کنید تا یکنفر پاسخ ما را بدهد. ما میگوییم اگر اینجا سفارتخانه است چرا این همه سیستمهای پیچیده شنود و جاسوسی در آن نصب شده؟ چرا این همه سند را در دستگاههای کاغذ خردکن ریختند و نابود کردند؟



  • نیم نگاه
۱۰
آبان
از 96 ماهی شما 55 تا غرق شده جندتا ماهی داری ؟.........بله ؟!مشغول جمع و منها بودی ؟؟ تقصیر این مدرسه هاست که عمر شما را به فنا دادن ؛ تا به حال کسی شنیده که ماهی غرق بشه ؟؟؟
  • نیم نگاه
۱۰
آبان
یکی از دوستام می گه:

دختـــــــره 8 سالشه از باباش تبلـــــــــــت میخواد

.

.

.

.

اونوقت ما 8 سالمون بــود دستمــــــونو گـــــــــاز میگرفتیم جاش بمونه شبیــــه ساعــــــــت مچــــــی شه...! :|

  • نیم نگاه
۰۵
آبان

بیچاره گوسفند

که دلش به چوپانش خوشه

اما خبر نداره که

اونم دستش با قصاب تو یه کاسه هست


  • نیم نگاه
۰۳
آبان

روی پـــــرده کعــبه

این آیه حک شده اســت :


نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ


و مـــن . . .

هنــــوز و تا همیشــه

به همین یک آیــه دلخــوشــــم :


" بندگانم را آگاه کن که من بخشنده‌ ی مهــــربانم ! "


  • نیم نگاه
۰۳
آبان

امروز عاشورایی بودن هم خطاست. تکرار خطاها همیشه اشتباست. امروز علی تنها نیست و دیگر نتیجه ی این روزگار قتلگاه نیست. امروز مبارزه ی ما فقط دفاع نمی ماند.

بدر و خیبر در حسرت روزگار ما هستند، قلب ها همه تشنه ی تسلیم به اسلام هستند. ما هم چنان پای حرف خود ایستاده ایم "نخواهیم گذاشت کربلا تکرار شود، خواهری داغدار و فرزندی یتیم شود. اینبار امام ما تنها نخواهد ماند، اینبارعلی زمان ما بی یار نخواهد ماند "

این مطلب را برای این نوشتم که ما باید از تاریخ درس بگیریم. نباید بگذاریم کار آن قدر سخت شود که مجبور به تکرار حادثه ی کربلا شویم(که اگر شدیم نه فقط باکی نیست بلکه شهادت برای ما نهایت افتخار است)، و مطب بالا به این مهم توجه دارد که نباید گذاشت امام زمان (و یا جانشین بر حقشان) در اثر بی عرضگی های ما خدایی ناکرده ،در تنگنا قرار بگیرند و این همان خطایی است که گذشتگان ما انجام دادند باید آنقدر کار کرده باشیم که دیگر فریاد "این عمار" رهبر عزیزمان بلند نشود. امروز باید دلیرانه جنگید، قدم ها را محکم برداشت و پله های ترقی را با قدرت طی کنیم. باید سربازان خوبی باشیم، اول از همه تزکیه روحی بعد از آن تحصیل و در مرحله ی سوم ورزش. مراحل باید توأم با یکدیگر طی شوند فقط باید توجه داشت، نسبت به هم اولویت دارند به این معنا که اگر تحصیل را به خوبی انجام دادیم و در کنار آن تزکیه نداشته باشیم، ذره ای ارزش ندارد.

 

  • نیم نگاه