پایاندریافت حقوقمیلیونی موسوی از دولتنامشروع!
سرانجام پس از گذشت 6 ماه از انتخابات ریاست جمهوری و در حالی که میرحسین موسوی نامزد شکست خورده این انتخابات که طی ماههای اخیر با ادعاهای بدون سند خود کشور را دچار مشکل کرده بود و دولت را نامشروع میدانست، حاضر نشد خود از فرهنگستان هنر که در سال 85 تمدید حکم ریاستش را از دکتر محمود احمدینژاد گرفته بود، استعفا بدهد و قید حقوق چند میلیون تومانی را که هر ماه از این دولت نامشروع! میگرفت، بزند تا اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه سهشنبه شب دست بهکار شد و علی معلم دامغانی را بهجای وی منصوب کرد.
به گزارش رجانیوز، این تصمیم پس از آن گرفته شد که شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه 13 آبان سال جاری، بنا به پیشنهاد کمیسیون مشورتی این شورا، موادی از اساسنامه فرهنگستانهای هنر،علوم، علوم پزشکی و زبان و ادب فارسی را اصلاح کرد.
در جلسه مذکور ماده 15 اساسنامه فرهنگستان هنر، ماده 18 اساسنامه فرهنگستان علوم، ماده 17 اساسنامه فرهنگستان علوم پزشکی و ماده 6 اساسنامه فرهنگستان زبان و ادب فارسی اصلاح شد که بر اساس آن افراد پیشنهادی برای عضویت در فرهنگستانها به معرفی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا خود فرهنگستان مربوط و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس ضوابط و معیارهای علمی مصوب انتخاب میشوند.
پس از این اصلاح اساسنامه، اولین گام با تغییر رئیس فرهنگستان علوم پزشکی برداشته شد و دکتر محمدرضا مرندی با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه 17 آذر ماه، به جای دکتر ایرج فاضل در ریاست این فرهنگستان نشست.
اما این تغییرات محدود به فرهنگستان علوم نشد و سرانجام شورای عالی انقلاب فرهنگی میرحسین موسوی را در جلسه شب گذشته خود از ریاست فرهنگستان هنر برکنار کرد و علی معلم دامغانی را به جای وی نشاند.
این تغییر پس از آن صورت گرفت که فرهنگستان هنر طی ماههای اخیر عملا به پاتوق سیاسی جریان ناکام در انتخابات و یکی از مراکز طراحی توطئه علیه نظام طراحی شده بود.
نکته جالب توجه در این میان چسبندگی موسوی به فرهنگستان هنر بود، به طوری که وی پس از انتخابات اگرچه دیگر در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور نیافت اما هرگز حاضر به استعفا از فرهنگستانی نشد که حکم ریاست او بر آن، سال 85 به امضای دکتر احمدینژاد رسیده بود.
فرهنگستان هنر در عین اینکه تبدیل به پاتوق سیاسی برای جریان فتنه تبدیل شد اما شاید یک انگیزه مهم دیگر موسوی دریافت حقوق چندمیلیونی وی از فرهنگستان بود.
در جلسه سهشنبه شب همچنین اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به عضویت جهانگیر الماسی ، مصطفی رحماندوست و مهدی کلهر، سه نفر از صاحبنظران و هنرمندان برای عضویت در فرهنگستان هنر رای دادند.
استاد علی معلم دامغانی رئیس جدید فرهنگستان هنر متولد 1330 دامغان است که شته تخصصی وی شعر و ادبیات فارسی است.
عضویت در شورای شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ریاست مرکز موسیقی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، حضور در همایش های بزرگ ادبی از جمله فعالیتهای این چهره ماندگار کشور است.
رجعت سرخ ستاره و گزیده اشعار از جمله آثار بهیاد ماندنی معلم هستند.
- ۸۸/۱۰/۰۲
بی خیال
از ادرس عجیبش بفهم که عوض میشه
خودم هم نمیدونم ولی تنوع لازم لینکم کن